Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرمدل گفت: دانش آموزان با الگوگیری از امثال شهید «بهنام محمدی» می توانند جلوی نفوذ فکری دشمن را بگیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آئین افتتاحیه سومین مرحله اردوی چهار روزه طرح «شهید بهنام محمدی» امروز (1 شهریور) در شهر سی سخت برگزار شد.

 

این طرح شامل دانش آموزان مدارس هدف شهرهای دیشموک، سی سخت، قلعه رئیسی، لنده، سوق، دهدشت و چرام بوده که با حضور فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار «حمید خرمدل» در این نشست، گفت: دشمن بعد از عبور از مرزهای جغرافیایی و طعم سنگین شکست، در فکر عملیات فکری و فرهنگی برای نوجوانان و جوانان کشور است.

 

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تاکید بر اینکه دانش آموزان با الگوگیری از امثال شهید «بهنام محمدی» می توانند جلوی نفوذ فکری دشمن را بگیرند، اظهار داشت: بسیج دانش آموزی استان در اردیبهشت ماه سال 97 طرح اعتلای بسیج دانش آموزی را تحت عنوان طرح «شهید بهنام محمدی» با هدف پیوند عمیق بین خانه، مدرسه و مسجد اجرایی کرده است.

 

وی با بیان اینکه در استان 53 مدرسه به عنوان مدرسه هدف این طرح انتخاب شده، اضافه کرد: برای این مدارس برنامه ها و فعالیت های گوناگون علمی و فرهنگی برای دانش آموزان در طول سال تحصیلی و تابستان در مساجد و مدارس تدارک دیده شده است.

خرمدل یادآور شد: سازمان بسیج دانش آموزی استان کهگیلویه و بویراحمد برای ۱۵۰۰ دانش آموز اردوهای مختلفی را برنامه ریزی کرده است.

 

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این سازمان در روزهای گذشته طی سه مرحله اردوی های چهار روزه طرح «شهید بهنام محمدی» ویژه ۷۷۰ دانش آموز دختر را برگزار کرده است

 

بنابراین گزارش: شهید بهنام محمدی در بهمن ماه سال ۱۳۴۵ در شهر مسجد سلیمان به دنیا آمد، از همان دوران کودکی با سختی‌ها و دشواری‌های زندگی آشنا شد و موجب شد تا برای مبارزات عالی و ارزشمند در عرصه زندگی آمادگی بیشتر به دست آورد.به‌رغم همه سختی‌ها با کار، فعالیت و حرفه آموزی انس یافت و کارهایی چون خیاطی، تعمیر ماشین و تعمیر رادیو و تلویزیون را فرا گرفت. بهنام پس از انقلاب در تعمیرگاه سپاه پاسداران به عنوان شاگرد مکانیک مشغول به کار شد.

در دوران دفاع هقدس و هجوم دشمنان به خرمشهر راه مبارزه با متجاوزان را در پیش گرفت، او با همان جسم کوچک اما روح بزرگ و دل دریایی‌اش به قلب دشمن می‌زد و با وجود مخالفت فرماندهان، خود را به صف اول نبرد می‌رساند تا از شهر و دیار خود دفاع کند.

 

چنین بار نیز به اسارت دشمن درآمد اما هر بار با توسل به شیوه‌ای از دست آنان گریخت و باز به نبرد و دفاع پرداخت.

 

بهنام با استفاده از توان و جسارت خود توانست اطلاعات ارزشمندی از موقعیت دشمن را به دست آورده و در اختیار فرماندهان جنگ قرار دهد.

 

آن مبارز شجاع و پرتلاش همچنین کار رساندن مهمات به سایر رزمندگان اسلام را نیز انجام می‌داد و گاه آنقدر نارنجک و فشنگ به بند حمایل و فانسقه خود آویزان می‌کرد که به سختی این سو و آن سو می‌رفت. حضورش به دیگر رزمندگان روحیه می داد و تلاش بی‌امانش عرصه را بر دشمن تنگ می‌کرد.

در خرمشهر بزرگ شد، ریزه بود و استخوانی، اما فرز،چابک، بازیگوش و سرزبان‌دار. شهریور ۱۳۵۹ بود که شایعه حمله عراقی‌ها به خرمشهر قوت گرفته بود. خیلی‌ها داشتند شهر را ترک می‌کردند. باور نمی‌کرد که خرمشهر دست عراقی‌ها بیفتد،اما جنگ واقعاً شروع شده بود. بهنام تصمیم گرفت بماند.

 

به سقوط خرمشهر چیزی نمانده بود. بهنام  برای شناسایی به دل نیروهای عراقی می‌زد. چند بار که به سربازان عراقی برخورد کرد گفته بود: دنبال مامانم می‌گردم، گمش کردم. عراقی‌ها فکر نمی‌کردند بچه ۱۳ ساله برود شناسایی و رهایش می‌کردند. یک بار  عراقی‌ها گیرش انداختند و چند تا سیلی آبدار به او زدند. جای دست سنگین مامور عراقی روی صورت بهنام مانده بود وقتی برگشت دستش را روی سرخی صورتش گرفته بود.

هیچ چیز نمی‌گفت فقط به بچه‌ها اشاره کرد که عراقی‌ها کجا هستند و بچه‌ها راه افتادند.

 

یک اسلحه به غنیمت گرفته بود  و با همان اسلحه هفت عراقی را اسیر کرده بود. احساس مالکیت می‌کرد به او گفتند که باید اسلحه را تحویل دهی می‌گفت به شرطی اسلحه را تحویل می‌دهم که به من حداقل یک نارنجک بدهید یا این یا آن! سرانجام به او یک نارنجک دادند.

 

برای نگهبانی داوطلب شده بود به او گفتند: به تو اسلحه نمی‌‌دهیم‌. بهنام هم ابرو بالا انداخت و گفت :ندهید، خودم نارنجک دارم. با همان نارنجک، دخل یک جاسوس نفوذی را آورد.

 

 

شهر دست عراقی‌ها افتاده بود در هر خانه چند عراقی پیدا می‌شد که کمین کرده بودند یا داشتند استراحت می‌کردند. خودش را خاکی می‌کرد موهایش را آشفته می‌کرد و گریه کنان می گشت خانه‌هایی را که پر از عراقی بود به خاطر می‌سپرد. عراقی‌ها هم با یک بچه خاکی نق نقو کاری نداشتند گاهی هم می‌رفت داخل خانه‌ پیش عراقی‌ها می‌نشست مثل کر و لال‌ها از غفلت عراقی‌ها استفاده می‌کرد و خشاب و فشنگ و کنسرو برمی‌داشت همیشه یک کاغذ و مداد در جیبش داشت که نتیجه شناسایی را یادداشت می‌کرد.

 

پیش فرمانده که می‌رفت اول یک نارنجک را به عنوان سهم خودش از غنایم  برمی‌داشت بعد بقیه را به فرمانده می‌داد. بارها پیش آمده بود که زیر رگبار گلوله سر برسد. همه عصبانی می‌شدند که تو آخر اینجا چکار می‌کنی برو تو سنگر... بهنام کاری با ناراحتی بقیه نداشت کاسه آب را تا کنار لب هر کدام بالا می‌برد تا بچه‌ها گلویی تازه کنند.

 

سرانجام در ۲۸ مهرماه ۱۳۵۹ و در روزی که خمپاره‌ها امان شهر را بریده بودند و درگیری در خیابان آرش شدت گرفته بود مثل همیشه بهنام سر رسید اما ناراحتی بچه‌ها دیگر تاثیری نداشت او کار خودش را می‌کرد کنار مدرسه امیر معزی اوضاع خیلی سخت شده بود ناگهان بچه‌ها متوجه شدند که بهنام گوشه‌ای افتاده است و از سر و سینه‌اش خون می‌جوشید پیراهن آبی و چهارخانه بهنام غرق خون شده بود.

 

مادر بهنام در بیان خاطره‌ای از این شهید آورده است: هنگام شروع جنگ تحمیلی بهنام ۱۳ سال و هشت ماه داشت. بهنام را به مدرسه نبردم چرا که پدرش نمی‌گذاشت، او را به همراه برادرش به تعمیرگاه سپاه فرستادم تا کاری یاد بگیرد، در ایام جنگ می‌گفت: مادر دلم می‌خواهد بروم پیش امام حسین(ع) و بدانم که چگونه شهید شده! بهنام آرزوی شهادت در دلش شعله‌ور بود. او به من کاغذی نشان داد که درباره غسل شهادت در آن نوشته بود و گفت: مامان مرا غسل شهادت بده زیرا می‌خواهم شهید شوم، تو هم از خرمشهر برو، اینجا نمان، می‌ترسم عراقی‌ها اسیرت کنند.

 

یکی از همرزمانش برایم تعریف کرد که در آخرین روزهای مقاومت در خرمشهر، در خیابان آرش ترکشی خورد و شهید شد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر مسجد روز جهانی مسجد مساجد عید غدیر خم غدیر روزنامه روز جهانی مساجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان نفوذ فکری خانه مدرسه و مسجد فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد شهید بهنام محمدی بسیج دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد

عادل شهرزاد روز شنبه در حاشیه بازگشت هیات اعزامی تجاری و اقتصادی استان هرمزگان از چین، با اشاره به ماموریت‌های استان در اقتصاد دریامحور، بیان کرد: بر آن هستیم که ساخت‌های اقتصاد دریا محور در استان را از طریق توسعه همکاری‌های اقتصادی تقویت کنیم و با الگوگیری از بندر بزرگ جهان به اصلاح فرآیندها در ترخیص کالاها از بنادر و گمرکات بپردازیم تا معطلی و دپوی کالاها در بنادر به حداقل برسد.

وی با اشاره به دستاوردهای هیات هرمزگانی در سفر به چین بیان کرد: دستاورد این سفر آشنایی با تکنولوژی‌های روز دنیا، شناخت بازارهای صادراتی، شناخت خدمات فنی مهندسی و مشاوره‌ای و همچنین آشنایی با حقوق تجارت بین الملل بود.

معاون استاندار هرمزگان اظهار کرد: این سفر در قالب پنج گروه ۳۶ نفره انجام شد و گروه‌های اعزامی از ۲ نمایشگاه بین المللی شامل نمایشگاه‌ صنعت لاستیک و پلاستیک و نمایشگاه صنعت شیشه و سیلیس بازدید کردند و با فرآیندهای مختلف آشنا شدند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سرکنسولگری جمهوری خلق چین در بندرعباس، عنوان‌کرد: با توجه‌ به‌ اینکه سرکنسولگری ایران نیز در شانگهای فعال است درنظر داریم مراودات اقتصادی را میان ۲ کشور ایران و چین تقویت کنیم؛ از این رو دیدار مفصلی با سرکنسول ایران در شانگهای انجام و ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان هرمزگان برای جذب سرمایه‌گذاران چینی تشریح شد.

شهرزاد در پایان با اشاره به توسعه کارخانه سیمان بندرخمیر و تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران چینی دراین طرح، خاطرنشان‌کرد: کسب دانش و افزایش تعاملات هیأت‌های تجاری در سفرها و بازدیدها مسیر رونق بخشی به تجارت و سرمایه‌گذاری را فراهم‌تر می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
  • یک روایت از جهادگران در عملیات بیت‌المقدس
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • معلمان ستون‌های اصلی هر جامعه‌ای هستند
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد/عملیات وعده صادق بسیار گسترده بود
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است